O NAMAsittersadm1

Ko smo mi?

Cilj osnivanja agencije Babysitters’ Club bio je da se porodicama pruži usluga čuvanja dece koja je zasnovana na empatiji i razumevanju individualnih potreba. Naša misija je da ponudimo uslugu koja je pogodna i prilagodljiva različitim zahtevima, a na koju se porodice mogu osloniti. Ponosne smo na naš tim koji je sastavljen od obučenih, brižnih, angažovanih i zabavnih ljudi koji su pri tom voljni da se prilagode porodicama i njihovim zahtevima vezanim za brigu o deci.

 
 

 
 

Tea Ilić: Deca su moja pokretačka energija. Svakodnevno me podsećaju da je za sreću potrebno tako malo. Njihova ljubav je čista, a zadobiti je je najlepši kompliment. Velika mi je čast što je moj posao da malim ljudima pronalazim velike prijatelje i taj posao shvatam vrlo ozbiljno. Moje iskustvo sa decom dolazi iz rada u internacionalnim školama, ali i iz privatnog angažovanja u porodicama u kojima sam radila sa decom različitih uzrasta i iz šarenolikih kultura. Sve ono što sam naučila primenjujem u svom trenutnom radu, kako u proceni kandidata za posao, tako i u razumevanju različitih zahteva koje klijenti imaju. Spajanje porodice sa idealnim bejbisiterom za mene je više od posla i, ne samo da donosi zadovoljne klijente, već uvek doda posebno zadovoljstvo svakom mom danu.

 
 

 
 

Tijana Gnjatović:Briga o deci je nešto što sam zavolela još kao petnaestogodišnjakinja; prvo iskustvo imala sam sa komšijskom decom, onda sa klincima koje sam podučavala dok sam živela u inostranstvu, a sada i sa mojim sopstvenim detetom. Njihova iskrenost i istinsko uživanje u životu i mene pokreću da cenim male i zaista važne stvari. I pored šarenolikog iskustva, pravo uživanje koje dolazi sa uzgojem dece, ali i sve izazove koje ono donosi, spoznala sam tek kada sam i sama postala majka. Sada razumem koliko je dobra organizacija važna, ali takođe koliko nepredvidivih promena deca mogu da unesu u naše planove. Osećam se privilegovanom što sam imala prilike da budem i u koži bejbisitera i u koži roditelja. Moj posao je moja strast – kroz njega pomažem da se formiraju nove veze, da se porodicama pruži podrška, i najvažnije, da se usreći mnogo dece.