POSAOsittersadm1

join-us

Zašto se pridružiti?

Babysitters’ Club nudi naknadu koja je iznad tržišnog nivoa, kao i prijatno radno okruženje. Svi gajimo istinsku ljubav prema deci i pažljivo biramo kandidate koji se uklapaju u našu kulturu poslovanja. Svi naši bejbisiteri su obavezni da prođu kroz obuku prve pomoći, i redovno im se nude mogućnosti da učestvuju u radionicama u kojima dobijaju priliku da unaprede svoja znanja i veštine.


Kakve kandidate tražimo?

Uvek smo u potrazi za prijatnim, energičnim i kvalifikovanim ljudima koji žele da se pridruže našem timu. Bilo da tražite povremeni ili stalni posao, možda ste baš vi prava osoba za neku od naših porodica.

Prethodno iskustvo nije neophodno za prijavu, ali je svakako od pomoći, i može da bude kako briga o deci u porodici, rad u dečijim igraonicama ili školama, kao i profesionalno čuvanje dece.

 
 

 
 

Neophodne kvalifikacije:

Znanje engleskog jezika (znanje drugih jezika je dodatno vrednovano)


Preporučene veštine i iskustvo:

  1. • Iskustvo u formalnom čuvanju dece u porodicama
  2. • Neformalno iskustvo u čuvanju dece; briga o deci članova porodice ili prijatelja ili briga o sopstvenoj deci
  3. • Obrazovanje u relevantnim oblastima; obrazovanje, pedagogija, psihologija, socijalni rad, defektologija, zdravstvo, itd.

• Obrazovanje u relevantnim oblastima; obrazovanje, pedagogija, psihologija, socijalni rad, defektologija, zdravstvo, itd. CV OBRAZAC, i pratite INSTRUKCIJE za popunjavanje istog. Popunjeni obrazac pošaljite na babysitters.club@outlook.com zajedno sa motivacionim pismom u kome ćete nam približiti vašu odluku da radite sa decom. Samo odabrani kandidati će biti kontaktirani.