FAQsittersadm1

U ovom delu možete pronaći odgovore na pitanja koja nam često postavljaju klijenti i bejbisiteri.
Šta se dešava ako smatramo da bejbisiter nije idealan odabir za našu porodicu?

Zadovoljni klijenti su naš prioritet. Nudimo besplatne konsultacije svakoj porodici kako bismo uspele da tačno uvidimo šta je to što tražite i koje kvalitete želite da bejbisiter poseduje kako bismo odabrale osobu koja se najbolje uklapa u željene kriterijume. Ukoliko niste zadovoljni osobom koju smo za vas odabrale, ne oklevajte da nam to i kažete. Biće nam zadovoljstvo da vam pošaljemo osobu koja će se bolje uklopiti u vašu porodicu.


Da li je moguće da u našu porodicu uvek dolazi ista osoba?

S obzirom da razumemo da vam je važno da vaša deca imaju određenu rutinu, trudimo se da za vas obezbedimo istu osobu svaki put kada vam je potrebna pomoć. Međutim, ovo nije uvek moguće (nekad zbog nepredviđenih obaveza ili bolesti bejbisitera, izazvova sa kojima se susrećemo u pravljenju rasporeda, kao i u hitnim slučajevima kada vam je potrebno da bejbisiter dođe u kratkom vremenskom roku). Ukoliko vaš redovni bejbisiter nije slobodan, samo jednim pozivom upućenim nama, možete osigurati pronalazak prikladne zamene. Bez obzira koji od naših bejbisitera dođe kod vas, budite sigurni da svi ispunjavaju visoko postavljene kriterijume i da će zamena biti upućena u potrebe vaše dece.

 
 

 
 

Kako se vrši plaćanje usluge čuvanja dece?

Plaćanje se može izvršiti lično (dolaskom na vašu kućnu adresu), ili putem online banking-a. Plaćanje u dinarskoj valuti će biti obračunato na dan kupovine paketa/korišćenja usluga i to po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Kupovina naših paketa je sjajan način da se uštedi vreme (jednokratnom kupovinom većeg broja sati) ali i novac (što više sati, to je manja cena). Pakete nije moguće plaćati u ratama.


Da li paketi imaju rok trajanja?

Kupljene pakete možete koristiti kad god vam je to potrebno i oni nemaju rok trajanja. Sate iz vašeg paketa takođe možete poklanjati prijateljima i članovima porodice!