USLUGEsittersadm1

services

Jednokratno čuvanje dece

Ukoliko već imate osobu koja vam redovno čuva decu, ali ona nije dostupna uvek kada vam je to potrebno, možete nas pozvati i mi ćemo vam poslati zamenu za tu priliku. Bilo da je to u toku dana, ili večeri, možete nam se obraditi čak i za jednokratne zamene ove vrste. Poslaćemo vam osobu na osnovu vaših zahteva i dostupnosti naših bejbisitera.

Redovno čuvanje dece

Tražite nekog da brine o deci svakog dana u određeno vreme, na primer nekoliko sati posle škole? U skladu sa vašim kriterijumima, rezervisaćemo istu osobu za redovno čuvanje dece.

Celodnevno čuvanje dece

Da li vam se dešava da morate na posao, a dete je bolesno i ne može u školu? Ako planirate da koristite naše usluge za čuvanje dece koje traje 8 i više sati, nudimo za vas posebne dnevne cene.

 
 

 
 

Čuvanje dece u hitnim situacijama

Pozvali su vas sa posla i morate odmah da se odete u kancelariju? Pozovite nas u ovim i sličnim situacijama i poslaćemo vam pomoć u najkraćem mogućem roku. Naša rekordna brzina je nešto ispod 30 minuta!

Stalno čuvanje dece

Ako želite da zaposlite nekoga da se o deci brine svakodnevno (6 i više sati dnevno) možemo da pomognemo i za vas uradimo proces selekcije – pregled biografija i izdvajanje zainteresovanih kandidata, kao i organizovanje intervjua.

Čuvanje dece preko noći

Morate na poslovni put ili želite da otputujete za vikend sa vašim partnerom? Naši bejbisiteri su dostupni za smene koje traju 24/7 bilo da vam je čuvanje potrebno nekoliko dana ili nekoliko nedelja.

 
 

 
 

Čuvanje dece na putovanjima

Porodična putovanja umeju da budu iscrpljujuća, posebno sa malom decom! Povedite sa sobom nekoga ko će vam pomoći da se i vi odmorite onako kako zaslužujete.

Animacije

Planirate rođendansku zabavu, krštenje ili svadbu? Proslavite vašu posebnu priliku i dopustite našem timu da decu zabavljaju igrama i pesmama!