ZAŠTO MIsittersadm1

why-us

Naš tim


Ljudi sa kojima radimo pažljivo su odabrani na osnovu obrazovanja, iskustva, kvalifikacija i ličnih osobina. Svi bejbisiteri su prošli obuku prve pomoći u Crvenom krstu, imaju visoko obrazovanje, govore engleski i gaje istinsku ljubav prema deci. Redovno sprovodimo evaluacije rada kako bismo osigurale održavanje visoko postavljenih standarda. Takođe, bejbisiterkama se redovno nude mogućnosti da učestvuju u radionicama u kojima dobijaju priliku da unaprede svoja znanja i veštine.

 
 

 
 

Podrška klijentima


Od vašeg prvog poziva, posvećene smo tome da vas spojimo sa idealnim bejbisiterom i ponudimo vam paket i sistem plaćanja koji vam najviše odgovara. Naše besplatne konsultacije se mogu zakazati putem elektronske pošte, telefona ili lično. Težimo da vaše iskustvo sa nama učinimo da bude lično jer je svaka porodica drugačija. Nakon što za vas pronađemo osobu koja vam odgovara, nastavljamo da pružamo podršku i dostupne smo 24 sata, 7 dana u nedelji.

 
 

 
 

Naše pogodnosti


Sa nama ne morate da brinete da li je vaš redovan bejbisiter slobodan, ili da razmišljate koga da zovete da bude zamena u situacijama kada vam je pomoć hitno potrebna. Babysitters’ Club garantuje da će vam pronaći nekoga čak i u onim situacija koje deluju nerešive. Naši bronzani, srebrni i zlatni paketi nude vam mogućnost da sate kupujete unapred i da sve ostalo prepustite nama. Plaćanje smo za vas učinili jednako lakim – naše usluge je moguće platiti online, ali smo isto tako dostupne za lično preuzimanje po dogovoru. Naši informatori koji vam stižu dva puta mesečno obaveštavaće vas o stanju na računu, čime omogućavamo potpuno transparentno trošenje vaših sati.